Många tycker om att sy sina egna plagg. Har man tiden och tålamodet så är det rätt enkelt att göra det. Du kan använda dig utav mallar som är väldigt pedagogiska att följa när du ska sy dina kläder. Låt inte brist på kunskap hindra dig från att försöka något nytt. Jag hade ingen aning om vad en spole är eller vad sömsmån är när jag började. Med det sagt, att sy dina egna kläder som ser ut som om den kom från en butik, att du är stolt att ha på dig dem offentligt, är hårt arbete. Förvänta dig inte att slutföra en skjorta i en lördag eftermiddag eller snabbt slänga ihop ett par jeans. Det här tar tid, massor av det, särskilt om du aldrig har sytt förut. Ta din tid, lär dig att njuta av processen och över den tiden det tar. Först gäller det att du bestämmer dig över vilka kläder / tillbehör som du vill gör.  Detta kommer att ha en effekt på hur mycket din budget kommer att vara för din första symaskin och vilken typ av maskin du väljer att köpa. Kontakta mig gärna om ni har  frågor på hur man sätter igång sitt projekt.