Vill du ge bort en uppskattad present till ditt barn, din käresta eller till en god vän?  Då är en egengjord T-shirt det perfekta valet för en personlig present. Det finns många webbutiker som säljer egengjorda t-shirts där du själv får välja valfri bild som sedan blir ett tryck på tröjan. En t-shirt kan vara ett uppskattat plagg som kommer att ge dina närmsta vän eller familjemedlem ett leende på läpparna. Du laddar upp ett foto eller ett eget motiv – direkt på en egendesignad T-shirt. Klicka helt enkelt på ”ladda upp foto” och följ anvisningarna. Så snart som ditt foto eller motiv har laddats i T-shirtdesignern kan du flytta det och justera på storleken så att du får det önskade trycket på din t-shirt. Håll även ögonen öppna och leta runt på google för att hitta rabattkoder och erbjudanden till relaterade sidor. Några onlinebutiker  som designar privata tryck är vista print och spreadshirt.